Poffertjes

Wilt u een poffertjeskraam huren? 

De Pofferie beschikt over meerdere Oud Hollandse poffertjeskramen. De poffertjeskraam wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn. Kortom, van tientallen tot duizenden poffertjes per feestelijk evenement.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van de lekkerste poffertjes. Er zijn statafels waar men een praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service.

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de poffertjes geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de poffertjes uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. Kwaliteit van de poffertjes staat bovenaan en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

Wilt u onze Oud Hollandse Poffertjeskraam huren? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina kunt u onze gegevens vinden, u kunt ons een mail sturen maar ook kunt u natuurlijk bellen met één van onze medewerkers. Wij zullen dan een op op maat gemaakte offerte naar u toe sturen. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Blog op WordPress.com.