Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren?

De Pofferie heeft alles in huis om de catering voor uw feestje te verzorgen. Dit wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn.

Zo kan iedereen heerlijk genieten van goed eten op een gezellig feestje. Er zijn statafels waar men een praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.

Heeft u zin in een feestje? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina kunt u onze gegevens vinden, u kunt ons een mail sturen maar ook kunt u natuurlijk bellen met één van onze medewerkers. Wij zullen dan een op op maat gemaakte offerte naar u toe sturen. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Blog op WordPress.com.