Frietwagen

Wilt u een frietwagen huren? 

De Pofferie beschikt over een Authentieke Frietwagen. Hierbij wordt de verse friet zoals vanouds uitgedeeld in een originele puntzak, dat is toch wel het lekkerst! Uiteraard is de friet ook verkrijgbaar met een lekkere snack naar keuze. De frietwagen heeft een mooie warme uitstraling en is een aanwinst voor elk feest.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een patat-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service.

Interesse in onze Authentieke frietwagen op uw feest? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina kunt u onze gegevens vinden, u kunt ons een mail sturen maar ook kunt u natuurlijk bellen met één van onze medewerkers. Wij zullen dan een op op maat gemaakte offerte naar u toe sturen. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Blog op WordPress.com.