Koffiekar

Wilt u een Koffiekar huren?

De Pofferie beschikt over meerdere Oud Hollandse koffiekar. De koffiekar wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn. Kortom, van tientallen tot duizenden kopjes verse koffie per feestelijk evenement.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar een Koffie-praatje gemaakt kan worden met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service.

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de koffie geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de kopjes koffie uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. De Pofferie beschikt over meerder professionele koffiemachines waardoor de kwaliteit van de koffie bovenaan staat en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

Enthousiast geworden over één van onze koffiekarren? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina kunt u onze gegevens vinden, u kunt ons een mail sturen maar ook kunt u natuurlijk bellen met één van onze medewerkers. Wij zullen dan een op op maat gemaakte offerte naar u toe sturen. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Blog op WordPress.com.